• ANASAYFA
  • HAKKIMIZDA
  • ANASAYFA
  • HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

image description

Yenilenebilir enerji kaynakları ürün ve hizmet grubumuz;

Isı Pompası- Güneş Elektrik Sistemleri - Gün Işığı Aydınlatma - GES - Rüzgar Türbini - Kojenerasyon Sistemler - Biyogaz.

Mekanik Tesisat ile ilgili ürün ve hizmet grubumuz;

Isıtma- Soğutma- Yerden ısıtma - Tavandan Serinletme - Elektrikli Yerden Isıtıcılar - Fancoil - Sulu Sistem Radyant Isıtıcılar - Radyatörlü Soba - Merkezi Toz Emme Sistemi.

2012 yılında kurulan firmamız, yenilenebilir enerji ürünlerinde önde gelen firmaların bayiliklerini alarak satış ve uygulama alanında Türkiye genelinde hizmetine devam etmektedir.

MİSYON & VİZYON

Mevcut çevre dostu yenilenebilir ve alternatif enerji kaynaklarının arge faaliyetleri ile geliştirilmesi ve üretilebilir hale getirilmesi, bu ürünlerin kullanımının yaygınlaştırılarak sektörde bilgi paylaşımını ilke edinen bir lider olmak misyonumuz ve yenilenebilir enerji sistemlerinden faydalanmak isteyen tüm kurum ve bireylere, şirket misyonumuz dahilinde en uygun çözümleri, eğitim faaliyetleri ile birlikte sunmak vizyonu ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

TEDARİKÇİ MARKALAR

Yensis Enerji firmamız kuruluşundan bu güne güvenilir marka olma yolunda emin ve hızlı adımlarla ilerlemektedir.

HAYATINIZI DEĞİŞTİRİN

Yenilenebilir enerji sektöründe adını büyük harflerle yazdırmış olan firmamız, hizmete başladığı günden bugüne kadar müşterileri için en iyisini yapmaya büyük özen göstermektedir.

image description

ÇEVRE DOSTU

image description

SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM

image description

UCUZ ENERJİ